Tolóajtó – SmartSlide

SmartSlide_6_oldalas_katalógus-1
SmartSlide_6_oldalas_katalógus-2

Könnyű kezelhetőség
Több komfort

A nagy üvegfelületeknek komoly trendje van napjainkban. Ide tartoznak a nagyvonalúan méretezett tolóajtók is, melyek a lakóteret a kertre nyitják. Többé ez sem jelent kihívást, mivel az új generációs SMART SLIDE tolóajtók a nagy üvegfelületek és a magas szintű működési komfort tökéletes összhangját teremtik meg. Hogy miért lehet imádni ezt a zárómechanizmust? A szárny tokba történő lágy önbehúzásával a smart-slide-tolóajtó olyan könnyen kezelhető, hogy szinte kizárt a hibás működtetés lehetősége – a mindennapos használatban ez szintúgy felbecsülhetetlen előny, mint a csekély erőkifejtés, mellyel a szárnyak nyithatók és zárhatók.

SmartSlide_6_oldalas_katalógus-3

Okos tolómegoldás – könnyű és
problémamentes kezelhetőségre tervezve

Magas stabilitás = kevesebb karbantartás

Miért kössünk kompromisszumot? Magas színvonalra emelkedett az új smart-slide innovatív, nagyon stabil szerkezetű tolóajtó. Mindenki számára előnyt jelent, ha a modern, megbízható szerkezetnek köszönhetően kevesebb karbantartási munkára van szükség.

Maximális tömítettség

A SMART SLIDE tolóajtók innovatív záródási mechanizmusa és a kiváló minőségű tömítések biztosítják, hogy a SMART SLIDE szerkezetek a legmagasabb vízzárási és szélállósági igényeket is kielégítsék.

Nem hagy kívánnivalót maga után

  • 140 mm-es beépítési mélység
  • Uf = 1,3 W/m²K
  • Üveg- és panelvastagság maximum 40 mm-ig (2–3-rétegű üvegezés) lehetséges
  • Modern classic-line dizájn
  • Rejtett vasalattechnika
  • Számtalan dekorváltozatban kapható
  • Opció: bonding inside (ragasztástechnológia)

A sokoldalú tehetség

Jó hírünk van! Nem kell többé megalkuvást kötni a nagy méretű üvegfelületek, a kiváló hőszigetelés és a tökéletes záródás kapcsán. A SMART SLIDE tolóajtók minden tekintetben kiemelkedőt nyújtanak.

SmartSlide_6_oldalas_katalógus-4