Garázskapu fajták

Billenő garázskapuk 

Billenő garázskapuk kifejezetten azok számára készülnek, bár jól működő, esztétikus mégis álacsony árkategóriáju garázskaput szeretnének. A felár nélküli méretregyártás, az Ön által kiválasztott színre festés ( feláras ) valamint a bordás vagy kazettás kivitel szinte minden igényt kielégítenek. A garázskapu alkatrészei horganyzott lemezből készülnek, egyes elemei ezen felül festettek. A speciális profiloknak köszönhetően a kapu könnyű szerkezetű. A billenő kapukat nyílásba kell beépíteni, ezáltal az áthajtási szélesség 280 mm-rel az áthajtási magasság 160 mm-rel csökken. Az ár tartalmazza az előszerelt garázskaput zárbetét és szerelő háromszög nélkül beépítésre készen.A nyílás mérésekor figyelembe kell venni , hogy a kapu 10-15 mm-rel kissebb legyen. A garázskapu szélessége nem haladhatja meg a 3500mm-t és a magassága a 2500 mm-t. Billenő lap nagysága nem haladhatja meg a 7,5 m2-t.

Szekcionált garázskapuk

Szekcionált garázskapuk műszaki adatai: Panel: A kapukat az ár és a minőség összhangja jellemzi. A panelek tüzi horganyzott acéllemezből, két oldali poliészteralapozó bevonattal készülnek. A garázskapulapok faerezet mintás felülete kevésbé érzékeny, mint egy sík felület. A hőhídmentes lemezszerkezetnek, és a 40 mm-es poliuretán kitöltésnek köszönhetően a kapu kiváló hőszigetelési értéke 0,38 W/m2K.

A legmodernebb technológiát követve a garázskapuk ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátott panelekből készülnek.

Sinvezetés: A garázskapu négy vagy több panelből állhat, melyeket pántok tartanak össze. Függőleges helyzetből , a vezezősinek segítségével tudjuk a garázskapunkat vízszintes állásba kinyitni. A vezetősineknek megfelelő helyigényük van. A szekcionált garázskapukat mindig a belső falsíkra a nyílás mögé építjük be. Az alábbi rajzon lévő méretek ,a megfelelő vasalattipus kiválaszásához elengedhetetlen.

szekcionalt_leiras

Redőnyszerkezetes garázskapuk

Feltöltés alatt...

Mobilgarázs 

Kész garázsok 3X5 m alapméretben, 2,4 m belmagasságú ,mindkét oldalon porszórt UV védett szinterezéssel ellátott , beépített billenő kapuval készülnek. Alapáron fehér (RAL9016 ) , bordó (RAL 3013 ) sátortetővel. További egyedi RAL szinekben 8 % felárért tudjuk szinterezni a mobilgarázst.